ANCOTRANS overtager Taarnby Transports containerkørselsaktiviteter per 15/12 2017

ANCOTRANS og Taarnby logo

Kære kunder

Vi kan med glæde meddele, at vi netop har indgået aftale om at overtage Taarnby Transports containerkørselsaktiviteter per 15/12 2017. ANCOTRANS overtager således al Taarnby Transports materiel relateret til containerkørsel hermed også tre sidelastere.

Med denne overtagelse er det vores håb og klare forventning, at vi vil kunne tilbyde vores nuværende og nye kunder en endnu større kapacitet og fleksibilitet på Sjælland, og vi ser i den forbindelse meget frem til at udbygge vores relationer og service på det sjællandske marked.

Idet vi håber på, at både nuværende og kommende nye kunder vil modtage denne nyhed positivt, ser vi meget frem til at informere jer alle nærmere om det nye samarbejde og dets muligheder. Vi har i første omgang, sammen med Taarnby Transport planlagt en mindre informations ”turné”, særligt hos de kunder vi ikke kender så godt endnu. Skulle der i mellemtiden opstå spørgsmål i relation til ovenstående er vi alle hos ANCO klar til at hjælpe, og her følger information på et par af nøglepersonerne:

Branch Manager, Michael Strandby, tlf. 39159048, mobil 22532154, e-mail mst@ancotrans.dk vedr. priser og det fremadrettede samarbejde.
Transport Manager, Lars Thilqvist, tlf. 39159004, mobil 40559449, e-mail lt@ancotrans.dk vedr. booking af kørsel og information til vognmænd og chauffører.

ANCO IT, e-mail, it@ancotrans.dk vedr. oprettelse af nye webbooking konti.

Mange julehilsner

Anne Kathrine Steenbjerge
Anders Nielsen & Co A/S - ANCOTRANS