anco app

Hvad kan ANCOTRANS på IT-fronten?

Vi har gennem de sidste 10 år arbejdet stenhårdt på at differentiere os på IT-fronten og kan tilbyde en lang række services skræddersyet til vores kunder: Webbooking, EDI-booking, PDF/EDI-fakturering, Business Intelligence m.m.. Er du interesseret i et IT-review ang. de muligheder vi har for at optimere vores samarbejde yderligere, så kontakt CIO, Henrik Jore; hjo@ancotrans.dk

Grøn IT

Også i vores IT-afdeling spiller miljøet en stor rolle. Vi bortskaffer alt IT-udstyr på ansvarlig vis og sender alle de elementer vi kan til recykling med dokumentation for miljøvenlig bortskaffelse. Al IT-udstyr vi køber overholder Energy Star kravene for at minimere virksomhedens totale CO2-udslip.

IT sikkerhed

For at styrke vores sikkerhed og dermed oppetid foretager vi løbende IT-revision (KPMG), IT sikkerhedsanalyser (Digicure) og stresstests af vores applikationer. Vores kritiske IT udstyr er hosted og alle kritiske enheder i netværket og internet forbindelser er redundante. Vi har også investeret i nødstrømsgeneratorer på 2 af vores kontorer så vi er kørende ved strømudfald. Vores forretningssystemer er identiske fra kontor til kontor, og vi kan således disponere fra andre lokationer, skulle uheldet være ude, og et af kontorerne er uden internet forbindelser eller fysisk adgang til kontorene.