Vi har en stor fast skare af ca. 400 fremmede vognmænd tilknyttet vores produktion, men vi er altid glade for at blive kontaktet af nye seriøse vognmænd, som er interesseret i at levere den bedste service til vores kunder. Vi vil i de kommende år fokusere yderligere på miljøet og i den forbindelse tager vi kun vognmænd ind som kører i mindst EURO 5 biler. Til gengæld kan vi tilbyde en høj indkørsel og et flådestyringssystem, som sparer dig for en masse papirarbejde og mange andre særlige tilbud til vores vognmænd. Interesseret? Så kontakt den relevante Transport Manager på det enkelte driftskontor.

ANCOTRANS hæver priserne

Vi har heldigvis fortsat travlt, og søger derfor flere danske, 3-akslede biler til at køre for vores afdelinger i henholdsvis Aarhus og København.
Samtidig har vi netop varslet en prisforøgelse gældende fra 1. december 2017 i Jylland/Fyn og fra 1. Januar 2018 på Sjælland. Samtidig tilbyder vi også en attraktiv dieselrabat. 
Såfremt du er interesseret i at høre mere om kørsel Jylland/Fyn – Ring til John, Michael N., eller David i Aarhus på tlf. 8941 9000 
Er du interesseret i at høre mere om kørsel på Sjælland så ring til Lars T. i København på 3915 9000
Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at fortælle om vores muligheder for, at lave en god forretning sammen med dig.

anco søger vognmænd