Grøn certificering 2015

Vi er netop, for 3. gang, blevet certificeret som Grøn transportvirksomhed af Trafikstyrelsen. Som et led i vores grønne strategi er det vigtigt for os at sætte fokus på, at vi kan opretholde en bæredygtig standard indenfor containertransport.

Vi har siden 2011 arbejdet målrettet med at gøre vores transporter mere miljøvenlige, og vi har gjort store fremskridt. Du kan læse mere om alle vores initiativer ved at klikke her

I 2015 har vi blandt andet udskiftet mange af vores biler ud til Euronorm 6. Vi vil i løbet af 2015 indføre regelmæssigt dæktrykstjek, som vil minimere brændstofforbruget. Vores chauffører vil igen i år komme på kursus i bæredygtig kørsel, for at sikre at de er klædt på til at minimere brændstofforbrugte og dermed også vores CO2 udledning. Yderligere tilbyder vi nu gratis CO2 forbrugstal på vores fakturaer, for at hjælpe vores kunder med at holde regnskab med deres CO22 udledning. 

Certificeringen stiller krav til at vi har en årlig forbedring på minimum 2 %, som vi er stolte af at kunne leve op til igen i år.